perjantai 4. syyskuuta 2015

Ilmainen Babybox Lastentarvikeliikkeestä!

Kävin tänään hakemassa ilmaisen pienen Babyboxin paikallisesta Lastentarvikeliikkeestä. Oman babyboxin voi tilata osoitteesta http://babybox.fi/

Syöttämällä tuonne sivustolle omat yhteystiedot saa sähköpostiin koodin, jota näyttämällä valikoiduista Lastentarvike-liikkeistä saa ilmaisen babybox-näytepaketin. Mulle ei ainakaan tullut puhelimeen koodia vaikka sähköpostissa lukikin, että se myös olisi lähtetty puhelimeen niin otin kuvan kännykällä sähköpostista ja näytin siitä koodin liikkeen myyjälle. Mukana täytyy olla vielä henkilöllisyystodistus, sillä liikkeessä varmistavat henkkarista ja osoitteesta, että koodin noutaja on varmasti sama kuin tiedot syöttänyt henkilö. Huom, pakkauksen kuosit ja sisältö saattavat nettisivujen mukaan vaihdella, joten välttämättä kaikkien pakkaus ei välttämättä ole identtinen tässä kohta esittelemäni kanssa!



Mitä tuo babybox sitten sisältää?

Ensinnäkin monen monta esitettä ja lippulappua, jotka ainakin allekirjoittaneelta jäävät lukematta ja lentävät varmaan yhden vilkaisun jälkeen roskiin:
* Vaukirjan mainos
* Vau.fi Vauvan syntymä opas, jossa tietoa synnytyksestä.
* Eucerin suihkuöljyn näytepullo ja esite,
* me&i etukuponki (saa 10€ alennusta, jos järjestää me&i-kutsut)
* Lastentarvike-liikkeen etukuponki (Osta 50€:lla, saat 10€ alennusta)
* Folksam Lapsivakuutuksen esite
* Fisher-Price Lapsen ensimmäinen vuosi-kirjanen (Sisältää paljon tuotemainontaa, joten kannattaa mielummin hankkia nätimpi vauvakirja, jos aikoo tuollaista täyttää)
* Pampers esite (Näitä pampersin esitteitä oli jostain syystä mun pakkauksessa neljä :D esitteessä on koodi (kaikissa lapuissa sama), jolla saa pamperskerhosta 300 ilmaista pistettä)


Sitten näihin mun mielestä paketin parhaimpiin tarvikkeisiin:

* Pampersin näytevaippoja (4kpl kokoa 1 new born ja 2kpl kokoa 2 new born)
* Pampers Sensitive vauvan kosteus-/puhdistuspyyhkeistä 12kpl/pkt
* Folkasam (kuola)liina/huivi, väri limenvihreä
* me&i kuolalappu. Mun paketissa ainakin ihana pilvikuosi, sinivalkoruskea väriltään
* Lindexin sukat, koko 13-15. Väri luonnonvalkea harmailla raidoilla

Nämä jälkimmäiset tuotteet ainakin tulevat meille käyttöön ja erityisesti nuo vaipat, sukat ja kuolalappu miellyttävät omaa silmää värimaailmaltaan! Eli tästä kannattaa katsoa olisiko babyboxissa sopivaa sisältöä omalle vauvalle ja miettiä kannattaako tuollainen pakkaus hakea. Noita Lastentarvikeliikkeitä ei aivan joka puolella Suomea ole, joten kovin kaukaa en tätä kyllä lähtisi varta vasten hakemaan, mutta suosittelen ehdottomasti, jos omassa kotikaupungissa kyseinen liike on :)

2 kommenttia:

  1. Meillä oli vähä erilainen sisältö. Juurikaan ei noita tarjouskuponkeja ollu ja suihkuöljyn tilalla oli tuttipullo. :) Mut kiva pakkaus ilmaiseksi. :)

    VastaaPoista
  2. Höh, minäkin oisin halunnut saada ekan tuttipullon mielummin tuon minimaalisen pienen öljypakkauksen sijaan! Näköjään sisältö voi sit vaihdella :)

    VastaaPoista